Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İmKanSız AşK :(

YazarMesaj
esra

İmKanSız AşK :( Empty
MesajKonu: İmKanSız AşK :(   İmKanSız AşK :( Icon_minitimeÇarş. Ara. 19, 2007 4:58 pm

sana sevgimi aşkımı sana aşık olduğumu bu mektubumla inan anlıyacaksın.Sen beni hiç anlamadın ama bu sefer sana seni nekadar çok sevdiğimi sana nekadar aşık olduğumu anlıyacaksın.
canımın içi ben ne zaman sana aşkımla sevgimle yaklaşsam sen hep beni ittin.Nedeninide biliyorum ama nedense seni çok seviyorum.Sen benden yaşlarca büyüksün sen benim aşkım değil öğretmenimsin ben sana aşkım diyemem sana canımın içi diyemem.Ama inanıyorum bu kelimeleri hem kendimden hem de senden duyacağım.Buna ta derinden hissediyorum.
Sen benisıradan bir kız olarak görüyorsun belki ama biliyorsun benim seni deli gibi sevdiğimi.Ben sana açım seni arıyoru boş sokaklarda.Eminimki biulacağım ümidim var halen.
Şuanda körbir kuyudayım ışığaa okadar çok ihtiyacım varki ne yazık ki ışık okadar az ki ne yapacağımı bilmeden beni gelip kurtaracak kişiyi bekliyorum hem de tükenmeden yorulmadan bekliyorum beni buradan kurtaracak kişiyi.BENİ KURTARACAKMISIN ......
Dua ediyorum ALLAH'IMA bir daha dünya ya gelirsemki seninle aynı yaşta olarak gelmek isterim ve seni şehir şehir sokak sokak karış karış arayıp bulacağım İNAN BANA HOCAM....

10-06-2007 11:11 AM

Dj_JoRDoNn
~~B@RTU~~

Para Puan: 1825

Üye Bilgileri

Rütbe : Uye
Katılım Tarihi : Aug 2007
Durum : Çevrimdışı

Rep Bilgileri (Karizma)

Rep Ver :

Rep Puanı : 160
Rep Grafiği:

Hızlı Mesajlaşma

Buradaydı:
12-14-2007, 09:51 PM

saol cnm çok güselmiş emeğine sağlık

--------------------------------------------------------------------------------

İmKanSız AşK :(
1 sayfadaki 1 sayfası