Bırakın beni...Gitmek istediğim yer deniz kumundan...Oraya doğru fazla gidersem,Buraya dönmem coğrafya gereği...Tek kişiyim ben hala...Kendimi zenginden sayarak,Gençliğimden bir şeyler sakladım.Düş sayfa izleri var içimde,Eksiğim bu yüzden ...Her şey güzelmiş sonunda.Hatta bozgunlar bile...Aşk istiyorduk ağızdan, damardan,Gözler parlasın, soluk açılsın...Tek kişiyim ben hala !Ayrıldım düşlerimden daha dünHiç uğruna üzüldüm, çarşılara süzüldüm daha dünTek kişiyim ben hala !Ayrıldım dünlerimden daha dün...Para verdim bir şey aldımSana baktımSen bilmezsin...Taksim'den Kadıköy'e dönmek için...Günlükler okuduk hep onaylanmak için...Geceleri bir yanım hep gitmek istedi...Ama burdan başka gidecek yer yoktu ki...Zaman aralığını süpürmeyi unutma ben yokken.Başka türlü bir hayatta,Bilmezdik zaten beraberken.Tek kişiyim ben hala!Bütün o sankiler,Beynimdeki cankiler,Bitmeyen eskizler, bitmezler...Ağlattın beni kendi kendine.Mecburi hizmetteyken benYaşam bölüğünde...Tek kişiyim ben hala !Ayrıldım düşlerimden daha dünHiç uğruna üzüldüm, çarşılara süzüldüm daha dünTek kişiyim ben hala !Ayrıldım dünlerimden daha dün...Para verdim bir şey aldımSana baktımSen bilmezsin...Aradım seni savaş meydanında.Sonrası eve dönüş...Ki yalnızlık dahildi içime...